Balkonginglasning

Inglasad Altan

Njut av din altan året runt

Funderar du på en inglasad altan?

Vi har flera års erfarenheter utav Willab Gardens produkter. Du beställler och vi hjälper dig hela vägen från bygglovsansökan till färdig installation. Välj mellan sommar, vår och vinter utförande.

Vanliga frågor om Altaninglasning

Hur mycket kostar det att glasa in en altan?

Det finns flera faktorer som avgör priset för att glasa in en altan. Så som storlek på altanen, altanens form, m.m. Även om vissa altan ser identiska ut så kan höjd, bredd och djup skilja sig. Därför besöker vi gärna dig för att lämna ett kostnadsfritt prisförslag för just din altan.

Behöver jag ett bygglov för glasa in min altan?

Ja, man behöver ett bygglov för att glasa in altaner. Att ansöka om bygglov för inglasning av balkong kostar vanligtvis mellan 5000-13000 kr. Priser varierar mellan olika kommuner. Har du inte ett bygglov så hjälper vi dig med hela ansöksningsprocessen.

Blogg

Inglasad Altan i Haninge

Njut av din utomhusplats året runt med vårt senaste projekt!

Vi på Min Balkong Sverige AB är glada över att dela med oss av vårt senaste framgångsrika projekt där vi har förvandlat en vanlig utomhusplats till en bekväm och användbar miljö året runt.


Uterum från Willab Garden för stil och funktionalitet

Slutligen valde vi ett ute rum från Willab Garden för att ge både stil och funktionalitet till utomhusplatsen. Willab Garden erbjuder högkvalitativa uterum som skapar en mysig och skyddad atmosfär för alla tillfällen.

Med vår expertis och de bästa materialen har vi återigen levererat en utmärkt lösning som ökar värdet och njutningen av utomhuslivet. Kontakta oss idag för att börja planera din egen transformation av utomhusplatsen! 🌿✨ 


Gjutning av betongplatta för stabilitet och hållbarhet

Först och främst gjöt vi en solid betongplatta för att ge en stabil grund för vårt projekt. En välkonstruerad betongplatta är avgörande för att säkerställa hållbarhet och långvarig användning av utomhusutrymmet.


Dry Step Termomatta för extra komfort och värme

Vi installerade även en Dry Step Termomatta för att maximera komforten på utomhusplatsen. Denna termomatta håller dina fötter varma och bekväma även under kalla väderförhållanden, vilket gör det möjligt att njuta av din utomhusplats året runt.

Kontaktformulär

 
 
 
 
 
 
 

Svarar inom 24 h (oftast direkt)

Kostnadsfritt hembesök

Vi är gärna med när du omvandlar din balkong till din nya favorit plats i hemmet. Fyll i formuläret nedan för ett hembesök. Du kan även mejla oss eller ringa.


Hör av dig idag!

Telefon08-312023