Balkonginglasning

Glasa in balkong

Bostadsrättsförening

Njut av din balkong året runt

Glasa in balkonger i en bostadsrättförening

För en inglasad balkong i din bostadsrättsförening följer en tydlig process: Beslut vid stämma, offertinhämtning, val av leverantör, ansökan om bygglov, produktionsmått för beställning och slutligen montering. Läs nedan för att få en översikt över varje steg i denna process.


Stämman: Beslut om att glasa in balkongerna tas i samband med stämman tillsammans med medlemmarna.

Offert: Styrelsen tar in offerter.

Leverantör: Val av leverantör.

Bygglov: Beställning av inglasning sker efter beviljat bygglov. Vi hjälper er med hela processen kostnadsfritt.

Produktionsmått: Efter beviljat bygglov tar vi produktionsmått för varje balkong därefter sker beställningen.

Fördelar med balkonginglasning

  • Ökad trivsel och livskvalitet: En inglasad balkong ger ett skyddat och behagligt utrymme att vistas i, även under regn och rusk. Det blir lättare att njuta av balkongen året runt, och det kan bidra till att öka trivseln och livskvaliteten för era medlemmar.
  • Högre bostadsvärde: En inglasad balkong kan öka bostadsvärdet på era lägenheter. Det är en attraktiv egenskap för många bostadsköpare, och det kan vara ett bra sätt att höja värdet på föreningens tillgångar.
  • Minskad energiförbrukning: En inglasad balkong kan bidra till att minska föreningens energiförbrukning. Det beror på att inglasningen skyddar balkongen mot kyla och vind, vilket minskar behovet av uppvärmning.
  • Förlängd balkongens livslängd: En inglasning kan bidra till att förlänga balkongens livslängd. Det beror på att inglasningen skyddar balkongen mot väder och vind, vilket minskar risken för skador.

Fyra enkla steg till inglasning

Konsultation och offert

Vi erbjuder er en kostnadsfri konsultation och en offert. Detta ger er möjlighet att få en översikt över kostnaden och vad som behövs för ert projekt.

Vi kommer ut till er och träffar styrelsen eller balkonggruppen i er bostadsrättsförening. Vi mäter balkongerna så att vi har med oss referensmått tillbaka till kontoret så vi kan sammanställa en offert.

Sambeställning

När ni är fler som beställer inglasning samtidigt till er balkong i en bostadsrättsförening så får ni volymrabatter. Gäller även tillbehören Visor plisségardiner och Dry Step Termomatta.

Bygglov

Efter att ni har tackat "ja" till oss som leverantör så hjälper vi er med all dokumentation inför ett beslut gällande bygglov för balkonginglasning. Vi sköter hela ansökningsprocessen.


Avtal med lägenhetsinnehavaren

Boendens önskemål och behov kan skilja sig från varandra. Vi erbjuder varje lägenhetsinnehavare ett avtal som passar dom. Vilket ger er flexibilitet och anpassningsbarhet i projektet.

Kontaktformulär

 
 
 
 
 
 
 

Svarar inom 24 h (oftast direkt)

Kostnadsfritt hembesök

Vi är gärna med när du omvandlar din balkong till din nya favorit plats i hemmet. Fyll i formuläret nedan för ett hembesök. Du kan även mejla oss eller ringa.


Hör av dig idag!

Telefon08-312023