Balkonginglasning

Glasa in balkong

Bostadsrättsförening

Njut av din balkong året runt

Glasa in balkong i en bostadsrättförening

För en inglasad balkong i din bostadsrättsförening följer en tydlig process: Beslut vid stämma, offertinhämtning, val av leverantör, ansökan om bygglov, produktionsmått för beställning och slutligen montering. Läs nedan för att få en översikt över varje steg i denna process.


Stämman: Beslut tas innan offert

Offert: Inväntas efter stämmobeslut

Leverantör: Val sker efter offert

Bygglov: Söks efter val av leverantör

Produktionsmått: Tas inför beställning

Montering: Av balkongen efter produktionsmått

Fördelar med balkonginglasning

  • Ökad trivsel och livskvalitet: En inglasad balkong ger ett skyddat och behagligt utrymme att vistas i, även under regn och rusk. Det blir lättare att njuta av balkongen året runt, och det kan bidra till att öka trivseln och livskvaliteten för era medlemmar.
  • Högre bostadsvärde: En inglasad balkong kan öka bostadsvärdet på era lägenheter. Det är en attraktiv egenskap för många bostadsköpare, och det kan vara ett bra sätt att höja värdet på föreningens tillgångar.
  • Minskad energiförbrukning: En inglasad balkong kan bidra till att minska föreningens energiförbrukning. Det beror på att inglasningen skyddar balkongen mot kyla och vind, vilket minskar behovet av uppvärmning.
  • Förlängd balkongens livslängd: En inglasning kan bidra till att förlänga balkongens livslängd. Det beror på att inglasningen skyddar balkongen mot väder och vind, vilket minskar risken för skador.

Fyra enkla steg till inglasning

Konsultation och offert

Vi erbjuder er en kostnadsfri konsultation och en offert. Detta ger er möjlighet att få en översikt över kostnaden och vad som behövs för ert projekt.

Vi kommer ut till er och träffar styrelsen eller balkonggruppen i er bostadsrättsförening. Vi mäter balkongerna så att vi har med oss referensmått tillbaka till kontoret så vi kan sammanställa en offert.

Sambeställning

När ni är fler som beställer inglasning samtidigt till er balkong i en bostadsrättsförening så får ni volymrabatter. Gäller även tillbehören Visor plisségardiner och Dry Step Termomatta.

Bygglov

Efter att ni har tackat "ja" till oss som leverantör så hjälper vi er med all dokumentation inför ett beslut gällande bygglov för balkonginglasning. Vi sköter hela ansökningsprocessen.


Avtal med lägenhetsinnehavaren

Boendens önskemål och behov kan skilja sig från varandra. Vi erbjuder varje lägenhetsinnehavare ett avtal som passar dom. Vilket ger er flexibilitet och anpassningsbarhet i projektet.

Kontakta oss för kostnadsfritt hembesök

Ring oss nu 08-31 20 23

Fyll i forumlerät så kontaktar vi dig