Balkonginglasning

DRY STEP Termomatta

Njut av din balkong året runt

Dry Step Termomatta till din inglasade balkong

Dry Step® termomattans isoleringsförmåga och andningsförmåga är helt i en klass för sig. När du kliver på den för första gången kommer du att förstå vad vi pratar om. Se färgerna nedan.

En av Dry Step Termomattans främsta egenskaper är dess förmåga att andas, vilket möjliggör en sund luftcirkulation under mattan. Detta gör att mattan fortfarande kan torka även när den är blöt. Om en matta inte kan andas, riskerar fukt att ackumuleras under den och skada det underliggande materialet.

Denna termomatta är särskilt konstruerad med en botten av specialdesignad cellplast som effektivt isolerar, vilket i sin tur håller kylan borta från dina fötter. Dess ytmaterial består av slitstark filt som är enkel att rengöra – du kan dammsuga, sopa eller tvätta den med vatten. Det är också värt att nämna att ytmaterialen är brandsäkra och självslocknande. Se de olika alternativen nedan.

Leverans och installation ingår

Kontakt oss nedan för att veta vad Dry Step Termomatta kostar för just din balkong. Leverans och installation ingår endast i stockholm

Kontakta oss för kostnadsfritt hembesök

Ring oss nu 08-312023

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig